Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Arhiva
Predstava Šuma Striborova Ispis
Petak, 14 Ožujak 2014 11:03

U utorak 11. ožujka 2014. učenici od prvoga do petog razreda Osnovne škole Bijakovići su gledali predstavu "Šuma Striborova" u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar. Predstava je prikazana u 11:00 u dvorani Ivana Pavla II.

Više...
 
Došašće Ispis
Četvrtak, 05 Prosinac 2013 16:57

Došašće ili advent je vrijeme priprave za blagdan Božića. Ujedno je i početak nove liturgijske godine. Došašće počinje četiri nedjelje prije Božića , najranije može početi 27. studenoga, a najkasnije 3. prosinca. Završava 24. prosinca, na Badnjak.

Više...
 
Posjet učenika Osnovne škole Bijakovići CineStar multipleks kinu Mostar Ispis
Četvrtak, 21 Studeni 2013 08:32

Učenici nižih razreda OŠ Bijakovići dana 20. studenoga 2013. posjetili su  CineStar multipleks kino Mostar u Mostaru. Posjetu su organizirali učenici i njihovi nastavnici u dogovoru s roditeljima. Gledali su dječji igrani film Šegrt Hlapić, prisjetivši se istoimenog poučnog crtića koji malo tko od njih nije pogledao. Učenici su se veseli i puni dojmova sretno vratili svojim kućama. Nekima je ovo bio i prvi odlazak u kino, te će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Petra Smoljan, 5a/9

 

Više...
 
Naša škola Ispis
Utorak, 12 Studeni 2013 19:56

Škola se dosta promijenila od moga prvoga razreda do danas. Kada sam prvi put došla u nju, škola je izgledala stara. Vapila je, dozivala, ali na njezin zov mnogi su ostali gluhi. Često sam se, kao mala, pitala kako to da oko škole niču velike zgrade lijepih boja, pune šarenog cvijeća i ukrasnog drveća, a naša škola, koja je odgojila mnoge generacije, od kojih su mnogi postali poznati ljudi, inženjeri, liječnici, sportaši, građevinari i svećenici...

Više...
 
Jesen Ispis
Petak, 08 Studeni 2013 19:20

Jesensko pismo

 


Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 1 od 5

Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3