Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Majčin dan Ispis
Četvrtak, 17 Svibanj 2018 22:27

 

MAMA...., ta na prvi pogled tako kratka i jednostavna riječ u sebi krije najuzvišenije značenje.

Biti majkom Božji je blagoslov ali i najvažnije i najzahtjevnije životno poslanje. Majka znači nježnost,toplinu,ljubav ali i brigu,strepnju i zabrinutost. Sve je to majka.

U mjesecu svibnju kad posebno častimo našu nebesku Majku a i kad proslavljamo Majčin dan, učenici OŠ Bijakovići u suradnji sa sekcijama koje djeluju u našoj župi organizirali su priredbu u čast našim majkama. Prigodan program ispunjen redom pjesme,glume,recitacija, glazbenih točaka pa sve do autorskih pjesama odzvanjao je prepunom dvoranom Ivana Pavla II. Sjaj u učima prisutnih majki bio nam je dovoljan znak da se naš trud isplatio i da smo uspjeli barem na jedan dan, jedan sat, odati priznanje i zahvalnost na svakodnevnim žrtvama i odricanjima koja čine za svoju djecu. Stoga molimo Gospu da zaštiti i blagoslovi sve majke svijeta i učini ih jos hrabrijima i jačima u svom poslanju!

Jelena Soldo

Galerija

 

Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3